Salade

Salade bowl met spek en zoete aardappel

Nu we toch zoveel mogelijk moeten binnen blijven en de lente zon aanwezig is was het tijd voor een eerste salade. Laat je vooral niet afschrikken door de linzen, klinkt vies maar o’zo lekker.

Recept


Hasselback met spek en geitenkaas

Ik zag gisteren op restaurant een salade van geitenkaas voorbij komen en ik dacht, amai das lang geleden. Van mijn broer had ik heerlijke aardappelen (corne de gatte) gekregen die rechtstreeks van bij de boer komen en zo was het idee geslonken. Deze beide producten heb ik gecombineerd samen met spek. Ik voegde er ook nog een heerlijk sausje en salade bij.

Recept


Gerookte eend met sinaasappel

Recept


Reebiefstuk meets mango

Vandaag probeerde ik wat overschotjes op te werken. En jawel ook nu zit er weer fruit in de Salade. Ik had nog een stukje over van gebakken reebiefstuk dus maakte ik er een salade mee. Je hebt zo van die dagen dat je de koelkast moet leegmaken. Ik had ook nog een overschotje van risotto dat ik gebruikte. Recept


Geitenkaas met rode biet en mandarijntjes

Ik ben verzot op fruit in mijn salade dus hier nog zo eentje. Heerlijk frisse salade om mee te nemen naar je werk als lunch. Het is in geen tijd gemaakt. Neem er nog een toastje bij en laat het smaken.

Recept

Scampi meets mango

817A9111-86FA-4F18-BBB1-21BFF969D0AD

Recept